Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Peste 2000 de documente au fost mutate de la Institutul Inimii

Institutul Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca în colaborare cu compania Arhivatorul au relocat peste 2.000 de documente în vederea eliberării anexelor instituției pentru a ajuta la reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19.

Societatea Arhivatorul a decis să ofere gratuit până la finalul anului preluarea, depozitarea, dezinfectarea și arhivarea documentelor de la unități medicale care luptă împotriva coronavirus. Institutul Inimii din Cluj-Napoca a răspuns apelului, iar astfel au reușit să elibereze anexe ale unității medicale. În acest context institutul își reorganizează activitatea pentru a folosi mai eficient spațiul economisit pentru activități productive în lupta împotriva COVID-19.

Valoarea unei companii nu este dată doar de mărimea profitului pe care îl generează într-un an, ci mai ales de impactul pe care îl are în mediul în care își desfășoară activitatea. Este responsabilitatea tuturor și inclusiv a noastră să avem grijă de sănătatea, siguranța și protecția comunității. Dacă avem o comunitate puternică și solidară putem să facem față mai ușor provocărilor cu care ne confruntăm. Din acest motiv echipa Arhivatorul a ales să se implice din toată inima pentru a ajuta unitățile medicale să-și elibereze spațiile blocate de documente, pentru a le folosi mai eficient în ajutarea pacienților care au nevoie de îngrijiri, mai ales în această perioadă. Ne ocupăm în mod gratuit de tot ce înseamnă preluarea, transportul, dezinfectarea și depozitarea documentelor.

Ne bucurăm că Institutul Inimii din Cluj a răspuns ofertei noastre și îi asigurăm că documentele sunt dezinfectate și arhivate în cele mai sigure condiții.” a menționat Florin Cuc, directorul general al companiei Arhivatorul.

Luând în considerare implicare activă și susținerea acordată, materializată prin oferirea serviciilor de organizare, preluare, transport și depozitare a arhivei instituției noastre, acțiune întreprinsă benevol și în mod gratuit, Institutul Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca, managerul și întregul personal, dorește să-și manifeste recunoștința pentru îndeplinirea acestui obiectiv.” precizează Jr. Florin Crișan, manager al institutului.

Instituțiile medicale din Cluj, Timișoara sau București care au nevoie de eliberarea spațiilor ocupate de documentele arhivate, pot apela în mod gratuit la ajutorul companiei Arhivatorul trimițând un mesaj pe pagina de contact www.arhivatorul.ro/contact

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Institutul Inimii își relocă arhiva de documente pentru reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Măsuri de pandemie. UMF organizează online toate examenele studenților

Măsuri de pandemie. UMF organizează online toate examenele studenților. Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” a identificat soluţii pentru...

Închide