Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Senatul a votat pentru demiterea lui Oros de la Agricultură. Orban îl menţine în funcţie

Senatul a votat astăzi pentru demiterea clujeanului Adrian Oros din funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin trecerea moţiiunii de cenzură împotriva acestuia. În total au fost înregistrate 68 de voturi pentru moţiune, 32 impotrivă şi 5 abţineri.

Votul din Senat nu produce automat efecte, astfel că demiterea lui Oros este la latitudinea prim-ministrului Ludovic Orban, care a declarat că nu are nicio intenţie să îl înlocuiască din funcţie pe actualul ministru al Agriculturii.

“S-au lăudat ca au refăcut sistemul de irigații din România, dar când ne-a lovit seceta agricultorii s-au uitat la canalele goale reabilitate de firmele de casă PSD-iste!

S-au lăudat că ajută producătorii români să își vândă produsele prin Casa de Comerț Unirea, dar tot ce au făcut cu aceasta societate a fost să dea un tun de un milion de euro și sa facă un eveniment politic unde și-a lansat candidatura Viorica Dăncilă. DIN BANII VOȘTRI, AI ROMANILOR!

Ați lăsat legi și ajutoare de stat fără alocări bugetare! Noi o să le dăm fermierilor banii, nu doar legi scrise pe foaie!

Dragi români, spre deosebire de acești oameni care au făcut politici agricole pentru baronii locali, dar au vândut speranțe unei tari întregi, eu va promit două lucruri:

NU o sa vă mint sau să vă vând speranțe deșarte niciodată!

Voi face tot ce îmi stă în putere să punem agricultura românească la punct, așa cum am făcut in ultimele 6 luni!”, a spus Adrian Oros.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Cum s-a petrecut accidentul de la Tureni. O persoană a fost rănită

Accidentul din localitatea Tureni a avut loc pe fondul nepăstrării distanței de siguranță între mașini, potrivit IPJ Cluj.  „Un conducator...

Închide