Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

VIDEO. Mesaj de la Simona Halep pentru fanii unui festival din CLUJ: “Vă îmbrățișez cu drag”

VIDEO. Mesaj de la Simona Halep pentru fanii unui festival din CLUJ: “Vă îmbrățișez cu drag”. Cea de-a 3-a ediție Sports Festival se reprogramează pe iunie 2021. Situația creată de această pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an.

Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menține mental și fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi?

Știm doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzația de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor și golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros și de podiumul împărțit cu prietenii. Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experiență!

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ținem cont și de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil.

Fanii care au bilete și vouchere vor primi un email cu informații detaliate pentru ei, regăsite și aici.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

VIDEO. Mesaj de la Simona Halep pentru fanii unui festival din CLUJ: “Vă îmbrățișez cu drag”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Universitatea Tehnică ridică un Institut pentru tehnologii inteligente în valoare de 80 milioane de lei

Universitatea Tehnică ridică un Institut pentru tehnologii inteligente în valoare de 80 milioane de lei. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN)...

Închide