Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

4 clujeni, prinşi cu dolari falşi. Ce au vrut să cumpere cu banii

4 clujeni, prinşi cu dolari falşi. Ce au vrut să cumpere cu banii.

Patru persoane, toate din Cluj, care au încercat să cumpere fructe şi legume de la o piaţă din Şimleu Silvaniei cu o bancnotă de 100 de dolari falsificată sunt cercetate pentru punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. Trei dintre ei au fost reţinuţi de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Sălaj.

“La data de 18 iunie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj au fost sesizaţi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei despre faptul că persoane necunoscute au pus în circulaţie două bancnote din cupiură de 100 USD, susceptibile a fi contrafăcute, în timp ce achiziţionau legume şi fructe din piaţa agroalimentară. Activităţile desfăşurate de poliţişti au dus, în scurt timp, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor. Este vorba despre două femei de 42, respectiv 51 de ani, şi doi tineri de 17, respectiv 24 de ani, toţi din judeţul Cluj. Cei în cauză au fost opriţi în trafic, pe raza localităţii Crasna”, informează Poliţia Română.

Asupra celor patru clujeni au fost găsite diferite sume de bani. Patru bancnote în cupiură de 100 USD, 100 de euro, 10 rupii, 10.000 rupiah, precum şi 1.635 de lei. Bancnotele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

4 clujeni, prinşi cu dolari falşi. Ce au vrut să cumpere cu banii:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
1 milion de euro pentru politehniștii clujeni! Suma, pentru calcule de înaltă performanță

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) va beneficia de finanțare europeană pentru a dezvolta o infrastructură de calcul de înaltă performanță...

Închide