Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Acțiune în masă a polițiștilor. Sute de clujeni au fost legitimați

În perioada 29 mai – 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat și desfășurat activități preponderent preventive.

Scopul urmărit prin desfășurarea activităților a vizat impunerea și menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță în cadrul comunității, prevenirea și depistarea faptelor antisociale, infracționale, dar și de verificare a respectării măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii virusului COVID-19.

Totodată, s-a acționat în vederea combaterii tăierii ilegale de arbori și a respectării legislației privind pescuitul.

Cu ocazia activității desfășurate au fost legitimate peste 300 de persoane.

Din cele 66 de sancțiuni contravenționale aplicate în perioada menționată, 20 au reprezentat abateri de la normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991 R.

Au fost verificate în trafic 123 de autovehicule, iar pentru nerespectarea legislației rutiere polițiștii clujeni au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale.

În contextul combaterii Covid-19, polițiștii au informat 83 de administratori de localuri și terase despre obligația respectării măsurilor de prevenire a efectelor pandemiei dispuse pe perioada stării de alertă.

Totodată, peste 15 persoane au fost informate despre obligația purtării măștii de protecție.

Acțiunea s-a efectuat cu participarea ISU Cluj, a jandarmilor și a funcționarilor publici din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Încă o persoană vindecată de coronavirus la Cluj, A scăzut din nou numărul clujenilor cu coronavirus internați în spitale
1600 de clujeni se află în autoizolare la domiciliu

1600 de clujeni se află în autoizolare la domiciliu. Potrivit datelor oficiale, astăzi se mai află 1.614 persoane în autoizolare...

Închide