Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Mașină lovită de tren la Dej. Șoferul a ignorat culoarea roșie
Locale

Când pot clujenii merge cu trenul la Mare în sezonul estival 2020

Când pot clujenii merge cu trenul la Mare în sezonul estival 2020.

Programul estival ”Trenurile Soarelui 2020”, va reîncepe din 12 iunie și va funcționa până în 6 septembrie, anunță CFR Călători.

Pentru a permite asigurarea legăturii între principalele oraşe ale ţării şi litoralul românesc, pe perioada sezonului estival, CFR Călători a adoptat un program variat care constă fie în prelungirea circulaţiei unor trenuri care aveau ca destinaţie finală Bucureşti Nord spre Mangalia, fie prin introducerea de trenuri ce au ca destinaţie exclusivă litoralul Mării Negre.

Prima parte a programului începe din data de 12 iunie, prin prelungirea circulaţiei a patru trenuri la/de la Mangalia, până la data de 25/26 iunie 2020.

Este vorba de garniturile care circulă pe ruta Baia Mare – Bucureşti Nord şi retur, Iaşi – Bucureşti Nord şi retur, Timişoara Nord – Bucureşti Nord şi retur și Satu Mare – Bucureşti Nord şi retur.

Începând cu 26/27 iunie 2020, se introduc în circulaţie trenuri special dedicate asigurării legăturii cu litoralul dinspre Timişoara Nord, Arad, Deva, Craiova, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Braşov, Târgu Mureş, Iaşi, Suceava, Galaţi, iar trenurile menţionate anterior vor reveni la mersul iniţial.

Totodată, va creşte frecvenţa trenurilor între Constanţa şi Mangalia pentru a fi deservite toate staţiunile de pe litoral.

Trenurile de lung parcurs au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă.

„Recomandăm cumpărarea ONLINE a biletelor de tren pentru a evita manipularea banilor în numerar. Este indicată efectuarea plăţii la ghişeu cu card bancar sau telefon în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru şi respectarea distanţei între călători la ghişeele caselor de bilete/ birouri de informaţii. Biletele pot fi achiziţionate cu o anticipaţie de 20 zile”, se precizează în comunicat.

 

Când pot clujenii merge cu trenul la Mare în sezonul estival 2020

 

**

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România
Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Aproape 20.000 de români au fost infectați

Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus. Aproape 20.000 de români au fost infectați . Până astăzi, 4 iunie, pe teritoriul...

Închide