Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Doi copii au omorât cu lopata un câine. Adulții îi supravegheau. IMAGINI ȘOCANTE

VIDEO. Doi copii au omorât cu lopata un câine. Adulții îi supravegheau. Evenimentul a avut loc în județul Mureș, iar poliția a deschis dosar penal în acest caz.

„La data de 03 iunie a.c, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie, au fost sesizați prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în mediul online, pe o rețea de socializare, ar fi fost postate imagini video, în care se observă o persoană de sex masculin care aplică mai multe lovituri, cu o lopată, unui câine, faptă care s-ar fi comis în comuna Papiu Ilarian. De îndată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Zau de Câmpie s-au sesizat și urmare a vizionării imaginilor postate au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis IPJ Mureș, joi dimineață, într-un comunicat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept” prevăzută de Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis poliția.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

VIDEO. Doi copii au omorât cu lopata un câine. Adulții îi supravegheau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mașină lovită de tren la Dej. Șoferul a ignorat culoarea roșie
Când pot clujenii merge cu trenul la Mare în sezonul estival 2020

Când pot clujenii merge cu trenul la Mare în sezonul estival 2020. Programul estival ”Trenurile Soarelui 2020”, va reîncepe din...

Închide