Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Copiii și tinerii din Cluj pot învăța să realizeze design-uri pentru imprimante 3D

Copiii și tinerii din Cluj pot învăța să realizeze design-uri pentru imprimante 3D.

 

Art Point Studioi mplementează în premieră în Cluj-Napoca programul Protoshop, un program educațional practic de design de produs centrat în jurul tehnologiei de modelare și imprimare 3D.

Acest program se adresează copiilor și tinerilor care învață astfel să modeleze obiecte tridimensionale cu ajutorul unui program specializat și apoi să le printeze cu ajutorul imprimantelor 3D.

Programul se află în faza de pre-lansare, cu data de lansare planificată pentru sfârșitul lunii iunie. O dată lansat, timp de 5 săptămâni, participanții la acest program vor învăța să genereze idei, să lucreze în echipă, să modeleze în 3D cu ajutorul unui soft specializat și să printeze obiectele. Este exact ceea ce își doresc copiii: interactivitate, provocare, să lucreze cu tehnologii digitale și să creeze!

Prin acest program Art Point Studio îmbină Arta cu Tehnologia si eliberează puterea creativă ce se naște din colaborarea celor două. Proiectarea și designul 3D se bazează pe tehnologie și dau o formă originală exprimării artistice. Ele contribuie direct la dezvoltarea creativității, la vizualizarea în spațiu a obiectelor, la înțelegerea și utilizarea corectă a formelor geometrice tridimensionale ce stau la baza oricărei creații de artă.

Art Point Studio este un Start-Up Creativ, finanțat prin programul Creative START.

 

Copiii și tinerii din Cluj pot învăța să realizeze design-uri pentru imprimante 3D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ceremonie de absolvire ”virtuală”, în premieră, pentru Promoția 2020 de la USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca organizează în acest an o ceremonie de absolvire atipică, dar...

Închide