Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Un bărbat a rămas cu capul prins sub cabină. Un autocamion s-a răsturnat în Gheorgheni

FOTO. Un bărbat a rămas cu capul prins sub cabină. Un autocamion s-a răsturnat în Gheorgheni. Pompierii clujeni au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile în apropiere de localitatea Gherogheni.

Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ.

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții carosabile, la cca 30 m față de aceasta, iar șoferul încarcerat și cu capul prins între caroseria camionului și sol.

Pompierii au acționat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului de cca 60 de ani, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului din cabina camionului.

Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

FOTO. Un bărbat a rămas cu capul prins sub cabină. Un autocamion s-a răsturnat în Gheorgheni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus
196 de noi cazuri de coronavirus în România

196 de noi cazuri de coronavirus în România. Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de...

Închide