Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Jos Pălăria! Un echipaj de pompieri clujeni au coborât din autospecială pentru a împinge o mașină

Jos Pălăria! Un echipaj de pompieri clujeni au coborât din autospecială pentru a împinge o mașină .Un echipaj de pompieri care se întorcea de la o intervenție a ajutat o femeie căreia i se stricaseră mașina în mijlocul străzii. Pompierii nu au stat pe gânduri și au impins mașina femeii, pentru a elibera strada , astfel încât traficul să nu fie afectat.

16.30 – oră de trafic intens, o autospecială se întoarce de la unul dintre accidentele rutiere, care au solicitat concomitent echipele de intervenție în trei locații diferite.La întoarcerea spre unitate, pe strada Aurel Vlaicu, una dintre autospeciale a întâlnit o coloană formată în spatele unei mașini oprite în mijlocul drumului.
Dornici să afle dacă cineva se află în pericol, pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă.
Bucuroși că problema nu era atât de gravă pe cât se așteptau, salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.
Felicitări dragi colegi, solidaritatea și omenia se vede și în gesturile simple pe care le faceți! Suntem mândri de voi!, au scris reprezentanții ISU pe facebook.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Jos Pălăria! Un echipaj de pompieri clujeni au coborât din autospecială pentru a împinge o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O fetiță de 7 anișori a distrus 37 de mașini. Paguba e imensă

O fetiţă în vârstă de 7 ani din Germania a scrijelit vopseaua de pe 37 de automobile, provocând pagube în...

Închide