Ultima actualizare: 3.4.2024
Alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus
Locale

Spitalele din Cluj care au tratat pacienţi Covid cer 7 milioane de lei!

Spitalele din Cluj care au tratat pacienţi Covid cer 7 milioane de lei. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a prezentat în ședința de guvern de vineri informații despre contractarea fondurilor destinate spitalelor din rețeaua COVID-19. Finanțările de 350 de milioane de euro sunt asigurate prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

În cadrul apelului spitalele pot deconta retroactiv cheltuielilor realizate începând cu 1 februarie.

Astfel, au fost ceruți bani pentru dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca în contextul pandemiei COVID-19, în sumă de 2,56 milioane euro.
Totodată, s-au mai cerut 3,21 miloane euro pentru “Consolidarea capacității județului Cluj în gestionarea crizei sanitare COVID-19”.
Un alt solicitant este Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță Cluj-Napoca, care a cerut 1,26 milioane lei pentru proiectul “Creşterea capacităţii de diagnosticare şi îngrijire a pacienţilor oncologici şi a personalului propriu în perioada crizei sanitare COVID-19”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident pe Calea Mânăștur din Cluj-Napoca. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe Calea Mânăștur din municipiul Cluj-Napoca, în care au fost implicate...

Închide