Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Street FOOD Park la Cluj. Eveniment de amploare pentru gurmanzi

Street FOOD Park la Cluj. Se anunţă un eveniment amplu în Cluj-Napoca pentru gurmanzi. Pentru că Street Food Festival a fost anulat, organizatorii au anunţat astăzi un eveniment de amploare.

Mesajul transmis de către organizatori:

Cluj, hai să salvăm vara! După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber.
Acum că s-a arătat și soarele și a promis să stea până la toamnă, ne vedem la o terasă? De exemplu la cea mai mare din oraș, frumoasă și aerisită, înconjurată de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags și mese acoperite, photo corners, dj spot și muzică live, soare și răcoare, drink-uri și mâncare?

Pentru toate variantele de mai sus, te invităm la Club Transilvania, aproape de Someș, vis-a-vis de hypermarketul Cora, începând cu 3 iulie.
Te asigurăm că ne aliniem celor mai înalte standarde de igienă și respectăm măsurile de prevenție specifice stării de alertă. La fața locului și prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele în vigoare și recomandările de bune practici pe care trebuie să le urmăm cu toții, ca să ne simțim safe și să zâmbim.

Hai să salvăm vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, în incinta clubului Transilvania. Intrarea e liberă și te așteptăm de marți până dumnică, între orele 12-22

Muzică
Vineri – 3 iulie
16:00 Aldaris
19:00 S-T-PHAN

Sambata – 4 iulie
13:00 – Phillip
16:00 – Dex
19:00 – Blanilla

Duminica-5 iulie
16:00 – Socol
19:00 – DigitaLove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Circulație închisă pe DN1R. IPJ Cluj: pericol de surpare la fața locului

Circulatie închisă pe DN1R din cauza apei unui pârâu care care la Km 6+250 a sapat la baza unui podet....

Închide