Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

17 permise de conducere reținute weekendul acesta

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj și Biroului Drumuri Naționale și Europene, împreună cu polițiștii rutieri din județul Mureș, au organizat o acțiune comună pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, la data de 16 octombrie, a.c. activitățile desfășurate pe D.N. 16 condus la constatarea a 23 de abateri de la normele de circulație pe drumurile publice. 15 dintre sancțiunile aplicate au reprezentat încălcări ale regimului legal de viteză, fiind totodată reținute 3 permise de conducere.

În 17 octombrie 14 permise au fost reținute de polițiștii rutieri.

La data de 17 octombrie a.c., în intervalul orar 07.00-13.00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pe D.N. 1C E576, în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză și asigurării unui climat rutier corespunzător, cu scopul reducerii numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora.  Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii rutieri au aplicat 17 sancțiuni contravenționale.

14 dintre sancțiunile aplicate au reprezentat abateri de la regimul legal de viteză, în toate aceste cazurile fiind aplicată măsura comlementară a reținerii permiselor de conducere.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Crizanteme crescute în serele de la USAMV

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca anunță, începând de miercuri, 21 octombrie, punerea în vânzare a...

Închide