Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Controalele polițiștilor continuă. Peste 160 de sancțiuni într-o singură zi

La data de 16 octombrie a.c. polițiștii, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu au acționat pentru a verifica respectarea prevederilor legale, în contextul pandemiei. Astfel ieri 16 octombrie peste 900 de persoane au fost legitimate, fiind controlate 117 societăți comerciale și peste 180 de mijloace de transport persoane.

În total, în cursul zilei de ieri au fost aplicate peste 160 de sancțiuni contravenționale, în temeiul Legii 55/2020. Valoarea acestor sancțiuni este de peste 18.700 de lei.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate,autoritățile împreună cu  reprezentanți CFR Călători au desfășurat acțiuni  a respectării măsurilor de prevenirea a răspândirii virusului Covid-19, în trenurile de călători, după plecarea acestora din Stația CFR Cluj-Napoca.

În urma activităților, pentru nerespectarea prevederilor legale au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. 20 din acestea au reprezentat abateri de la Legea 55/2020, persoanele sancționate nepurtând mască de protecție.

Polițiștii din cadrul Poliției Transporturi, cu sprijinul autorităților implicate, vor continua activitățile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție individuală, pentru prevenirea răspândirii și infectării cu acest virus.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cadre medicale infectate cu SARS-COV2 la Spitalul Municipal Clujana

Spitalul Municipal Clujana s-a transformat în spital pentru tratarea pacienților cu SARS-COV2 pentru a face față ,,exploziei" de cazuri din...

Închide