Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Imagini de vis cu drumul reabilitat dintre Mărișel – Măguri Răcătău

Drumul Județean 107T care leagă localitățile Mărișel și Măguri Răcătău a fost asfaltat, urmând a fi realizate, în perioada următoare, marcajele rutiere.

„Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel este integral asfaltat, iar lucrările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic, ci și arată cu adevărat impresionant”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

După asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.
Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean finalizase asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
MESAJ AUDIO. Profesorul clujean Marius Bano, închis de 7 ani în China imploră să fie adus în țară

Profesorul clujean a fost abandonat în China timp de 7 ani, acesta însă speră în continuare să fie salvat. Profesorul...

Închide