Ultima actualizare: azi, 19:06
Locale

ATENȚIE. Piețele din Cluj nu se închid. S-a găsit o altă soluție

Primarul Emil Boc a anunțat pe profilul său de facebook că piețele agroalimentare din Cluj-Napoca nu se vor închide. S-a găsit o altă soluție, vor funcționa în regim deschis.

Iată ce a declarat Emil Boc:

Piețele din municipiul Cluj-Napoca vor rămâne funcționale. Este adevărat că nu vor putea funcționa în regim de interior, dar toate cele cinci piețe pe care Primăria Cluj-Napoca le are în administrare: Zorilor, Hermes, Grigorescu, Flora și Ira vor funcționa în regim deschis.

Vremea se anunță mai bună săptămâna viitoare și vor putea vinde afară. Vom căuta împreună cu colegii și soluții pentru situația în care vremea se înrăutățește pentru ca piața să rămână funcțională. La fel Piața Hermes, unde avem 30 de producători, Piața Grigorescu 16 producători, Piața Flora cu 30 de producători, Piața IRA peste 40 de producători vor rămâne funcționale în regim deschis. 

Piețele volante vor fi extinse. Piața volantă de la sala sporturilor va funcționa marți, vineri și sâmbătă, după programul 10.00 – 17.00. Joi va funcționa în Gheorgheni, în parcarea de la capătul liniei 3, pentru a le asigura producătorilor șansa de a-și vinde produsele de sezon și de a-și continua activitatea în regimul cât de cât de o situație normală. 

De luni dimineața, mesele vor fi scoase afară și de luni își vor derula activitatea în exterior. 

Vom acorda sprijin și pentru administratorii privați de piețe: Piața Mihai Viteazu și Piața Ion Meșter pentru a-și continua activitatea”, a relatat primarul Emil Boc, în fața Pieței Agroalimentare din Zorilor.

Vă reamintim că de luni se vor impune noi restricții din cauza numărului mare de infectări de pe raza județului Cluj. Restricțiile care intră în vigoare de luni le puteți afla AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident mortal în Jucu. A trecut strada dar nu s-a mai întors

În urmă cu câteva momente în localitatea Jucu de Mijloc s-a produs un accident teribil. Accident mortal la intrare în...

Închide