Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Petrecere de zile mari la ,, Da Pino” din centru. Bairam oprit de forțele de ordine

Se pare că în cursul serii de 7 noiembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii au intervenit la oprirea unei petreceri ilegale la restaurantul Da Pino. Participanții și proprietarul au fost sancționați semnificativ pentru această faptă.

În cursul zilei de ieri, 7 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi, polițiști locali, precum și alte autorități cu atribuții în domeniu, au intensificat acțiunile pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19 și verificarea respectării măsurilor impuse pentru reducerea la minim a riscului de infectare.

În acest context, în jurul orei 20.40, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat în incinta unui local de alimentație publică situat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La adresa respectivă, polițiștii au identificat două grupuri de persoane formate din 7, respectiv 4 persoane care participau la un eveniment privat în 2 încăperi separate ale localului.

Participanții au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind aplicate 11 sancțiuni în valoare totală de 22.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura sancționării față de societatea comercială care administrează localul, fiind aplicată o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea Legii 55/2020”, a transmis IPJ Cluj, conform Clujust.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE. Piețele din Cluj nu se închid. S-a găsit o altă soluție

Primarul Emil Boc a anunțat pe profilul său de facebook că piețele agroalimentare din Cluj-Napoca nu se vor închide. S-a...

Închide