Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Mall între Mănăștur și Zorilor va fi gata în 3 ani

Între cartierele Mănăștur și Zorilor se anunță construirea unui mini-mall. Mai exact pe strada Frunzișului.

Primarul a autorizat construirea unui centru comercial multifuncțional cu regim de înălțime 3D+P+E pe strada Frunzișului, în spatele magazinului Lidl. Acest proiect Napopark firmă deținută de omul de afaceri Dorin Bob.

„Pe terenul cu suprafaţă de 914,69 mp, teren ce face obiectul de donaţie autentificată sub nr. 1773 din 17.09.2015 de notar public Smaranda Valeria Buduşan, va fi construit drumul până la strat de uzură, de catre investitor. Acceptarea donației de către municipalitate pentru drumul astfel executat, la strat de uzură, va fi făcută până la data recepţionării construcțiilor (prima construcție) care fac obiectul PUZ, prin certificatul de atestare a edificării construcției.

De asemenea, terenurile pe care vor fi realizate sensul giratoriu, strada de legătură cu centura de ocolire sud a municipiului, conf. PUG precum şi cel pentru lărgirea str. Frunzişului vor fi donate cu drumurile construite până la stratul de uzură, până la momentul eliberării certificatului de atestare a edificării construcţiei pentru investițiile care fac obiectul PUZ-lui.

Nu în ultimul rând, emiterea certificatului de atestare a edificării centrului comercial se va realiza după recepţionarea lucrărilor de construire a unităţii de învăţământ preşcolar- Corp 6″, Autorizația este valabilă 12 luni, iar termenul prevăzut pentru execuția lucrărilor, de trei ani.

Sursă: Ziua de Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Cluj: 606 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj s-au înregistrat 606 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național,...

Închide