Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un nou mall în Cluj-Napoca ridicat chiar pe Calea Turzii

GSK și-a vândut fabrica de pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. A fost cumpărată de trei afaceriști clujeni care vor să ridice un mall în locul fabricii.

GSK a vândut ultima fabrică pe care o mai avea în România, către Hexagon Retail Properties, grup cu capital privat, implicat în proiecte imobiliare și de retail din Cluj-Napoca și București, potrivit Economica.net. Hexagon este deținut de Raul Ciurtin, familia Dobra și Florin Mariș și vrea să dezvolte un proiect de retail pe terenul fabricii. Fabrica este situată pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

„Pentru Hexagon, achiziția la finele anului 2021 a imobilului din Cluj-Napoca deținut de Ferrosan, a fost motivată în primul rând de intenția de diversificare a investițiilor prin dezvoltarea în cadrul grupului a componentei de retail. Avem în vedere asigurarea dezvoltării unui format de retail axat pe oferirea unui mix de servicii și facilități personalizat zonelor rezidențiale care sunt în expansiune în proximitate”, spune Florin Mariș, CEO Hexagon, potrivit sursei citate.

Procesul de vânzare a durat putin peste 1 an de zile, iar finalizarea lui a fost marcata în luna decembrie 2021. Tranzacția a fost intermediată de JLL, mai precizează Economica.net.

SURSĂ: Economica.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un bărbat din județul vecin a murit înghețat în propria locuință

Polițiștii județului Alba au fost solicitați în cursul dimineții de luni în localitatea Cugir acolo unde, cadavrul unui bărbat de...

Închide