Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Președintele PNL Cluj, apel către oamenii de afaceri pentru atragerea fondurilor EU

Daniel Buda, europarlamentar și președintele PNL Cluj, a trimis un apel către toți oamenii de afaceri. Motivul pentru care a făcut acest lucru este pentru a-i face să realizeze că România are nevoie de cele 83 de miliarde de euro. Acești bani au fost alocați tării noastre de către EU.

Iată ce a declarat Daniel Buda:

“Fac un apel la mediul economic şi de afaceri. De a deveni partenerii cinstiţi şi oneşti ai Guvernului României în ceea ce înseamnă procesul de absorbţie a fondurilor europene”, a spus Daniel Buda.

El a adăugat că banii vor veni în România. Dar numai în măsura în care vom reuşi să întocmim acele proiecte pentru atragerea fondurilor europene.

În context, el a amintit de faptul că România are parte de cele mai mari alocări bugetare de când este în UE.

Printre altele, el a prezentat programul de guvernare al PNL, cu accent pe agricultură. A prezentat şi situaţia fondurilor europene și investițiile în județul Cluj.

“Am reuşit păstrarea locurilor de muncă. Şi, mai mult, le-am crescut numărul cu 15.000 faţă de anul trecut”, a mai spus Daniel Buda.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Cluj: 283 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj s-au înregistrat 283 de cazuri noi de coronavirus. La nivel național,...

Închide