Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tărgul de Crăciun nu se organizează în acest an a declarat Emil

Emil Boc a declarat public pentru postul de radio EBS Radio  că anul acesta târgul de Crăciun nu va mai fi la scară largă așa cum eram obișnuiți până acum.

„Nu are cum să fie organizat în aceste condiții pe care le avem. Am solicitat cu o săptămână în urmă organizatorului Târgului de Crăciun să reziliem pentru anul acesta contractul. Ok, vom avea un brad, avem un iluminat modest pentru a ne bucura totuși un pic de viață în atmosfera asta destul de sobra, dar cu decență și fără exces”, a declarat pentru EBS Radio primarul Emil Boc.

În toate marile orașe din Transilvania au amânat târgurile de Crăciun de anul acesta pentru a micșora răspândirea virusului.

Iată ce a declarat președintele Klaus Iohannis despre organizarea târgurile de Crăciun: „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuși încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă și inoportună”.

In ciuda acestor declarații, la Craiova unde Lia Olguța Vasilescu a anunțat pe pagina ei de facebook că se v-a organiza târgul de Crăciun însă în două locații diferite pentru a evita aglomerația:

„Pentru a evita aglomerația, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuțele, Piața Buzești si Piața Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în fața Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuți, căsuțele pentru comercianți sunt vopsite în culorile Crăciunului și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveți sărbători de poveste”, a declarat Lia Orguța Vasilescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Artistul Erno Bartha are nevoie de ajutorul nostru ,, Am fost diagnosticat cu cancer agresiv”

Ernő Bartha, artistul clujean, fondatorul Parcului de Sculpturi Arkhai din satul Vlaha, are nevoie de ajutor. A fost diagnosticat cu...

Închide