Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. RADP Cluj stropește cu soluție care conține Covid? Acesta a fost răspunsul unor cetățeni

RADP Cluj stropește străzile din Cluj cu Covid pentru a îmbolnăvi populația? Așa cred mai multe persoane de pe facebook care declară acest lucru cu tărie.

Un videoclip a devenit viral în Cluj. În videoclip se poate observa cum mai mulți indivizi de la RADP Cluj, se pregătesc să stropească cu o substanță pe străzile din Cluj-Napoca. Cei care au postat videoclipul sunt de părere că este o substanță care îmbolnăvește oamenii, chiar provocând Covid.

„Stropesc cu un produs care atacă plămânii, chiar nu vă dați seama?”, „Ne otrăvesc noaptea, ca hoții”„Când au văzut că sunt filmați au și luat-o la fugă! Rușine să le fie! Cine știe cu ce porcării stropesc, ca să îmbolnăvească populația!”

„Stropește să luăm covidul din substanță”.

În realitate, substanța este împotriva ploșnițelor, iar acțiunea a venit chiar la cererea locuitorilor din Cluj-Napoca. Însă multe persoane nu cred acest lucru, fiind adepți ai unei teorii conspiraționale: „Probabil soluția lor are treabă cu testele, să iasă pozitive… de aici reies atâtea cazuri de Covid… văd că mesajele sunt șterse”, a comentat o persoană pe facebook.

Sursă: alephnews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE. Serviciul de permise sîi înmatriculări auto și-au schimbat locația

Începând de luni, 16 noiembrie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își va desfășura activitatea...

Închide