Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

ACTUALIZARE. FOTO. Accident în lanț în Gherla. Au fost implicate 5 mașini

Accident cu mai multe autoturisme implicate pe variante de ocolire a municipiului Gherla, în zona localității Bunești. Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00 și s-a produs din cauza carosabilului umed.

La fața locului echipajele medicale, echipaje de descarcerare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej și poliția.

“O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 14.20, ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, în zona localității Bunești. Pompierii au găsit cinci autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Persoanele implicate în accident au refuzat consultul medical.

Pompierii au luat măsurile de prevenire a incendiilor pentru autoturismele avariate, prin deconectarea bateriilor, și au sprijinit sprijinit întreprinderea măsurilor necesare pentru reluarea traficului rutier”, au transmis cei de la  ISU Cluj.

“Un conducător auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, din direcția Cluj-Napoca spre Dej, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat coliziune cu 4 autoturisme.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Toți conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, transmite IPJ Cluj.

SURSĂ: Gherla Info

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun sunt polițiștii

Polițiștii orașului Huedin și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost depistați pe raza municipiului Cluj-Napoca și a...

Închide