Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO/VIDEO. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident din județul Cluj

Un accident rutier mortal a avut loc astăzi între localitățile clujene Fizeșu Gherlii și Gherla, potrivit autorităților, în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs între localitățile Fizeșu Gherlii și municipiul Gherla.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10:20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, precum și un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, încarcerat într-unul dintre acestea.

Două persoane au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportate la spital, în stare de conștiență și cooperante.
Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Turmă de oi accidentată de un șofer pe o șosea din județul Cluj

O turmă de oi a fost surprinsă și lovită de către un șofer care se deplasa pe șoseaua dintre Gherla...

Închide