Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc despre vaccinare ,,Eu cred că din iunie vom vorbi altă limbă”

Primarul Emil Boc nu a dezvăluit unde vor fi cele 13 centre de vaccinare din municipiul Cluj-Napoca. Acesta însă a declarat că va fi minim un centru de vaccinare în fiecare cartier.

„Noi am dat spre aprobare către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ei vor verifica locațiile, le avizează, le vor trimite la București și le vor comunica public. Deocamdată nu pot să le comunic, până nu sunt acceptate. Asemenea centre sunt pregătite în toate cartierele orașului, cu arondările pe străzi. Oamenii se vor planifica voluntar pentru vaccin și vor merge, la ora la care au fost programați, la locația cea mai apropiată de locuință. Nu va fi îmbulzeală, va fi organizat”

Emil Boc a mai precizat faptul că vaccinarea se va face pe bază de programare ,, vei primi o oră și o locație la care să te prezinți, astfel încât să fie un circuit organizat, fără aglomerație și în condiții corespunzătoare”

Primarul este optimist, sperând că până în iunie 2021 să se revină la cum era înainte de pandemie.

„Ne mobilizăm pentru vaccin, sperăm că se va depresuriza sistemul medical. După ce ajunge vaccinul, până în iunie estimez, lucrurile vor intra încet într-o logică normală. Eu cred că din iunie vom vorbi altă limbă, sunt optimist că vom intra într-o logică apropiată de ce am avut înainte”, a afirmat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Bărbat de 67 de ani a intrat cu mașina sub un ansamblu de vehicule

Accidentul rutier a avut loc astăzi pe direcția Luduș spre Câmpia Turzii. Bărbatul de 67 de ani a intrat cu...

Închide