Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

ACTUALIZARE. FOTO/VIDEO. BMW în mijlocul râului Someș. Accident dubios în Cluj

Conducătorul unui autoturism marca BMW a ajuns cu autoturismul său în râul Someș. Accidentul, s-a petrecut aproape de Parcul Centrul. 

La fața locului au ajuns deja echipaje de la smurd, poliție și pompieri. Momentan nu avem informații despre cum a reușit șoferul să ajungă cu autoturismul în Someș.

ACTUALIZARE

,,O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic. Evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenței, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o coardă. Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.”, au transmis cei de la ISU Cluj.

ACTUALIZARE ora 20:00

Cei de la IPJ Cluj au declarat că: ,,În cursul acestei seri, în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenței din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someș. În urma activităților de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat pentru reporterii PortalCJ cei de la IPJ Cluj

 

 

Un comentariu

  1. Dan Răspunde

    Bine că nu a intra cu noul BMW X7 G07 Facelift 2023 în Someș

    https://www.phprentacar.ro/b-acesta-este-noul-bmw-x7-facelift-2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Casa disidentei Doina Cornea va fi transformată în muzeu

Primarul Emil Boc a anunțat astăzi că locuința disidentei anticomuniste Doina Cornea va fi cumpărată de Primăria Cluj-Napoca, urmând să...

Închide