Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

FOTO. Accident mortal provocat de o șoferiță de 18 ani pe Meseș

Accident mortal provocat de o sătmăreancă în vârstă de 18 ani pe Meseș! Şoferiţa a intrat în coliziune frontală cu un camion, iar în urma impactului, o femeie în vârstă de 49 de ani – pasager în autoturismul condus de tânără – a decedat pe loc, titrează sportulsalajean.ro.

Lipsa de experienţă a şoferiţei din Satu Mare şi-a spus cuvântul, iar în timp ce se îndrepta spre Cluj-Napoca, autoturismul condus de aceasta a intrat în coliziune cu un camion condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

,,Vineri, 11 decembrie, o adolescentă de 18 ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 1F, pe direcția Zalău – Cluj Napoca, la km 77+700 m, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care circula din sensul opus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 49 de ani și rănirea altor două persoane, toate pasagere în mașina condusă de adolescentă. Polițiștii sunt prezenți la fața locului și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. Polițiștii au fugit după ea. Nu a vrut să poarte masca și a înjurat poliția

VIDEO. Femeie încătușată pentru că nu purta corect masca! Polițiștii au fugit după ea. O orădeancă în vârstă de 32...

Închide