Ultima actualizare: 8.2.2024
accident Gilau
Locale

Accident Gilău. Ce spun autoritățile despre accident

Accident la Gilău.  Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN1 E60, la intrarea în localitatea Gilău dinspre Cluj-Napoca, şoferul unui autoturism fiind preluat de către un elicopter SMURD. El a rămas încarcerat, fiind scos de pompieri.

,,O autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un garaj, situat pe strada Stăruinței din municipiul Gherla.
Alerta a fost înregistrată în jurul orei 16.10, Iar, în momentul sosirii pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar, arderea era generalizată. Intervenția promptă a voluntarilor și a pompierilor militari a împiedicat propagarea flăcărilor la celelalte garaje care erau alipite de acesta.
Incendiul a pornit de la autoturismul parcat înăuntrul și s-a extins la celelalte lucruri depozitate în garaj.
Un tânăr de cca 20 de ani a fost consultat de către un echipaj SAJ, fără a fi transportat la spital”, potrivit ISU Cluj

LIVE de la fața locului!

Accident gilău Accident Gilău

,,Un conducător auto în vârstă de 66 de ani, din comuna Florești, care se deplasa pe strada Gilău, ar fi pătruns pe DN1 E60, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Alba, care circula înspre orașul Huedin.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, intrând ulterior în coliziune cu un alt autoturism.
Urmare evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 66 de ani, acesta fiind transportat la o unitate medicală”, potrivit IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
accident Gilau
LIVE. Accident la Gilău. Şofer preluat de un elicopter SMURD

Accident la Gilău.  Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN1 E60, la intrarea în localitatea Gilău dinspre Cluj-Napoca,...

Închide