Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO&LIVE. O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări pe strada Traian Vuia

O autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări pe strada Traian Vuia. O autoutilitară a luat foc, în această seară, pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a deplasat o autospecială de la ISU, care a reușit să stingă flăcările, însă autoutilitara a ars deja 

Cel mai probabil, cauza incendiului a fost un scurtcircuit, însă se așteaptă verdictul dat în mod oficial de ISU Cluj.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

“O autospecială a intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o autoutilitară ce se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj Napoca.
Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 18.40, iar în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului cabina autoutilitarei și o parte din bena încărcată cu marfă erau cuprinse de flăcări. Intervenția promptă a pompierilor lichidat cu rapiditate focarele incendiului și au limitat extinderea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.
Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autovehiculului”, potrivit ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
accident Gilau
Accident Gilău. Ce spun autoritățile despre accident

Accident la Gilău.  Un accident rutier a avut loc astăzi pe DN1 E60, la intrarea în localitatea Gilău dinspre Cluj-Napoca,...

Închide