Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Agresată sexual în gara din Cluj-Napoca. Fata a trăit clipe de coșmar

O clujeancă a trăit clipe de coșmar în gara din Cluj-Napoca. În timp ce aștepta liniștită trenul pentru a merge acasă, a fost agresată de un pervers sexual. Întâmplarea nefericită a avut loc în jurul orei 1:13 în noaptea de 21 ianuarie 2021 spune fata pe o rețea de socializarea.

Aceasta a transmis și un mesaj emoționant și de conștientizare în special fetelor. În mesajul postat pe facebook, fata mărturisește că a trăit clipe horror și că toate fetele ar trebui să-și cumpere spray de piper pentru a se apăra de astfel de monștrii.

La ora 01:13 pe data de 21.01.2021 mă aflam pe peron, la gara din Cluj, vrând sa ajung la linia 3 ca să iau trenul și să merg acasă. În pasajul subteran care face legătura dintre linii, acest individ a avut grija să nu mă mai întorc acasă, ba mai mult, să mă facă să nu mai trec niciodată pe acolo. Am avut parte de unul dintre cele mai urâte scenarii pe care le poate trăi o fată și vreau să trag un semnal de alarmă. Dacă îl recunoașteți vă rog din suflet să vă feriți de acest om. Este un hărțuitor sexual, insistent și foarte agresiv. Am încercat să îl împing de mai multe ori, țipam, plângeam, am amenințat de nenumărate ori ca sun la poliție și individul nu a fost mișcat de niciuna dintre aceste reacții. De aici încolo nu mai intru în detalii. Din fericire am reușit sa fug și să scap, iar până la urmă a fost prins de poliție. Fetelor, în special pentru voi: vă rog, chiar ar trebui sa cumpărați acel spray cu piper pe care tot amânați să îl luați. Eu nu l-am avut. Aveți grija, nu umblați singure noaptea SUB NICIO FORMĂ mai ales in zone întunecate și pustii. Am prea multe cunoștințe și cunosc prea multe povești cu cazuri similare, iar eu m-am săturat să tac. S-au luat măsuri împotriva individului. Nu este normal ce se întâmplă.
Aveți grija de voi”, a transmis clujeanca agresată pe pagina personală de facebook.

Polițiștii au transmis că bărbatul a fost deja reținut și va fi pedepsit conform codului penal.

„Având în vedere informațiile apărute pe o platformă de socializare în mediul online, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, transmite IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
În 2021 o bătrânică a murit după ce a așteptat 5 ore după o ambulanță

O femeie din Sic s-a simțit rău și a fost dusă la spitalul din Gherla, acolo femeia în vârstă de...

Închide