Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Claudia Gherman noul manager al Spitalului Clini Județean de Urgență

Prof. dr. Claudia Gherman este noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. 

Claudia Gherman este medic primar cu triplă specializare: chirurgie plastică, chirurgie vasculară și chirurgie generală. Totodată este și profesor în cadrul UMF ,,Iuliu Hațieganu”, Disciplina Abilități- Științe umaniste.

Noul manager este și membru al comisiilor profesionale de specialitate și director al Centrului de Aptitudini Practice și Simulare în Medicină. Claudia Gherman declară că are ca prioritate optimizarea activității medicale în contextul COVID-19 și  continuarea modernizării Spitalului.

„Spitalul trece printr-o perioadă extrem de dificilă, ținând seama de pandemia COVID-19. Tocmai de aceea, mă îndrept cu mulțumiri către echipa managerială anterioară, pentru efortul imens depus în aceste luni ale pandemiei, pentru a menține în siguranță deopotrivă pacienții și angajații spitalului. Sunt pe deplin încrezătoare că prin muncă în echipă, respect și grijă pentru oameni putem depăși orice criză”, a declarat Prof. Dr. Claudia Gherman la preluarea mandatului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE VIDEO. Accident pe str. Observatorului. Femeie transportată la Spital

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o neacordare de prioritate pe strada Observatorului în intersecția cu...

Închide