Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Primăria a pus ochii pe garajele din Mănăștur și Între Lacuri

Primăria Cluj-Napoca vrea să dărâme toate garajele din tablă și beton din municipiu. Foștii proprietari vor primii la schimb parcări.

Circa 800 de garaje din tablă din Mănăștur și Între Lacuri vor fi demolate de Primăria Cluj-Napoca. Au fost trimise sute de somații proprietarilor pentru a înlătura construcțiile provizorii, în caz contrar acest lucru va fi făcut de municipalitate, iar facturile achitate de cei care au deținut garajul, pe terenul orașului.

Am trimis sute de somații pentru garaje din două zone. Este vorba despre etapa doi din cartierul Între Lacuri și am trimis somații pentru garajele care sunt adiacente străzii Calea Florești, pe ambele părți ale străzii Calea Florești. Va urma etapa doi din Mănăștur și vom trece și în Grigorescu. În fiecare zonă din municipiu vor putea face amenajări, vom face parcări și vom crește calitatea vieții”, a spus viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, conform Ebs.ro.

Garajele din beton și tablă au fost construite majoritatea ilegal după Revoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Claudia Gherman noul manager al Spitalului Clini Județean de Urgență

Prof. dr. Claudia Gherman este noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.  Claudia Gherman este medic primar cu...

Închide