Ultima actualizare: azi, 10:31
Locale

Clujenii au spirit civic. A găsit 3.000 de lei pe jos și i-a dus la poliție

Clujenii au spirit civic. Acesta este și exemplul polițiștilor de la Secția 5 care ne mărturisesc că un bărbat de 80 de ani a găsit 3.000 de lei pe care imediat i-a dus la poliție.
,,Cercetările relevă faptul că pe raza Secției 5 Poliție, rata de incidență a persoanelor testate pozitiv cu noul spirit civic este cea mai crescută din întregul municipiu.
Simptomatologia asociată fenomenului întrunește un grad scăzut de instincte individuale, egoiste și o dispoziție altruistă care acaparează treptat întregul organism.
Spiritul civic poate afecta orice persoană, indiferent de vârstă, așa cum săptămâna trecută un bărbat de 80 de ani, acuzând simptome specifice, s-a îndreptat la cea mai apropiată secție de poliție pentru a preda cei 3.000 de lei găsiți în zona unei unități bancare.
Deși, din păcate, nu este un fenomen contagios, studiile arată că persoanele care iau la cunoștință de aceste ”patologii”, vor suferi în primă fază un șoc, urmat de o zi mai frumoasă. Se pare că în aceeași situație s-a aflat și proprietarul banilor când a avut surpriza de a reintra în posesia lor.
Lăsând glumele de ”sezon” la o parte, mulțumim celor care aleg să facă ceea ce este corect, iar în cazul pe care vi-l aducem în atenție, mulțumim generației care n-a uitat nici acum ce înseamnă bucuria de a face un bine!”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mesaj de conștientizare. Au fost defrișate 8,5 hectare din Pădurea Hoia.

Pe pagina de facebook a apărut o postare prin care un clujean atrage atenția asupra defrișărilor din Pădurea Hoia. Acesta...

Închide