Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

După două zile de căutări, minorul dispăru din Florești a fost găsit

Minorul de 13 din Florești a fost găsit de către polițiști după 2 zile. Pleșa Lucian Marian a fost găsit după două zile în care a lipsit de acasă în localitatea Baciu. Minorul se afla într-o stare bună atunci când a fost găsit. Imediat au fost alertați părinții și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului.

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați printr-un apel telefonic de către o persoană care relata faptul că în localitatea Baciu, ar fi observat un minor cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități. La scurt timp, echipaje mixte de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde a fost depistat și identificat minorul de 13 ani, din localitatea Florești, plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 ianuarie a.c. Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului”, au transmis autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE. Noua tulpină de coronavirus a ajuns și în județul Cluj

Două persoane au fost depistate fiind purtătoarea de coronavirus cu noua tulpină din Marea Britanie. Cei de la MedLife au...

Închide