Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc spune că sunt șanse mare să revenim la normalitate

Primarul Emil Boc declară că sunt șanse mari ca școlile să fie redeschise din semestrul al doilea (8 februarie). Acest lucru ar fi posibil doar dacă scad cazurile de coronavirus.

La Cluj avem joi, 3,52 cazuri la mie. Am coborât constant, de la 5,32 cât a fost în 17 ianuarie, am ajuns la 3,52 cazuri la mia de locuitori. Dacă lucrurile se vor păstra așa, probabil că în 2 februarie, când la nivel național se va stabili în ce condiții se reiau școlile, dacă limitele vor fi păstrate, adică trebuie să fii sub 3 la mie ca să poți începe școala cu 1-4, 8, 12 școala, sunt toate șansele ca acest lucru să se întâmple.

Cum arată graficul, sunt șanse să coboare sub 3 cazuri la mie în Cluj-Napoca. Vom vedea în 2 februarie cum arată lucrurile. Pornind de aici și restaurantele să fie deschise la începutul lunii februarie. Nu este exclus ca dacă se va lua o decizie cu privire la școli, să se ia o decizie și cu restaurantele”, a declarat Emil Boc, pentru ZIUA LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident Gherla
Căruță spulberată în Gherla. Șoferii transportați la spital

Din primele informații, un accident rutier a avut loc în localitatea Gherla pe strada Liviu Rebreanu joi seara. Au fost...

Închide