Ultima actualizare: azi, 10:08
Naţionale

FOTO. Accident între două autospeciale aflate în misiune în județul Olt

Accident rutier dintre două autospeciale aflate în misiune s-au ciocnit în prima zi din anul 2021 în județul Olt. Conform IPJ Olt, doi polițiști s-au rănit grav după ce au intrat cu mașina poliției în ambulanță.

Conform Poliției județului Olt, cele două autospeciale se aflau în misiune în momentul în care au produs accidentul. Ambulanța se pare că transporta ,, o persoană al cărei comportament era deviant”.

Persoana violentă era transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, având semnalele luminoase în funcțiune.

Persoana transportată a devenit brusc violentă cu personalul medical aflat în ambulanță, șoferul a frânat brusc momentul în care echipajul poliției a intrat în coliziune cu acesta. Mai mult la producerea accidentului a ajutat și carosabilul ușor umed.

În accident au fost implicate 5 persoane: o asistentă medicală, un ambulanțier, pacientul și doi polițiști.

„Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, conștiente. Din păcate, cei doi colegi prezintă fracturi la membrele inferioare. În aceste momente, prioritară este starea de sănătate a colegilor noștri și a persoanelor implicate în acest eveniment”, transmite IPJ Olt.

Sursă video: Stirile Esential24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
O parte din polițiști se revoltă. Nu se vor mai aplica amenzi, ci avertismente!

O parte a polițiștilor se revoltă după anunțul premierului Florin Cîțu cu privire la înghețarea salariilor, astfel că nu vor...

Închide