Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Accident pe Calea Turzii. Șoferul vinovat era sub influența alcoolului

Din informațiile primite de la un reporter PortalCJ, se pare că ar vi vorba despre un accident între două autoturisme, șoferul autoturismului vinovat era sub influența alcoolului. La fața locului s-a prezentat o autospecială al poliției și o ambulanța.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma nefericitului accident. Bărbatul a fost transportat la Spital pentru probe de sânge.

„Un conducător auto în vârstă de 58 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe Calea Turzii, înspre zona centrală, a intrat în coliziune cu vehiculul care îl preceda. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, nefiind rănită nicio persoană. Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a reieșit o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

FOTO: Reporter PortalCJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Tricolorul României, pe Burj Al Arab. Român, într-un concurs pirotehnic.

Tricolorul României, pe Burj Al Arab. Un român s-a înscris într-un concurs internaţional de proiectare a spectacolelor pirotehnice. Proiecţia sătmăreanului...

Închide