Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

S-a urcat băut la volan și s-a oprit în zidul unei clădiri din Cluj-Napoca

Un accident rutier a avut loc în această seară pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca, șoferul, un tânăr de doar 21 de ani, din cauza faptului că a consumat alcool, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu zidul unei clădiri.

O autospecială pentru intervenție rapidă și o platformă pentru salvări și intervenții la înălțimi au fost alertate în cursul nopții trecute ca urmare a unui eveniment rutier care a produs mai multe pagube pe Calea Moților din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 1.50, iar la fața locului au găsit un autoturism contorsionat, cu ocupantul ieșit în afara acestuia, o schelă avariată, care nu mai prezenta stabilitate, doi arbori doborâți și un semn de circulație distrus.
Bărbatul implicat în accident a refuzat consultul salvatorilor.
S-a acționat la fața locului pentru desfacerea și înlăturarea elementelor din structura schelei care nu mai prezentau stabilitate, mai bine de trei ore, prin desfacerea și tăierea elementelor de fixare a acestor secțiuni.

Șoferul a fost identificat de către agenți de poliție ajunși la fața locului, acesta fiind un tânăr de doar 21 de ani, din comuna Ciucea. Se pare că tânărul șofer a pierdut controlul direcției de mers, astfel că a acroșat mai mulți copaci, oprindu-se la final în zidul unui imobil.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autoturismului a indicat o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probele biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UMF Cluj, o facultate care a ieșit printre primele din pandemia de Covid-19

În cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, peste 90% din totalul de studenți, cadre didactice și personalul administrativ s-a vaccinat,...

Închide