Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Povestea emoționantă al unui văcar din Cluj-Napoca.

Activistul Antoniu Bumb, a surprins astăzi o tristă poveste al unui văcar din Cluj-Napoca. Văcarul va fi nevoit să se mute din cauza extinderii orașului. 

Am ieșit la plimbare, la 2 minute de Cluj. M-am întâlnit cu omul ăsta, își caută vaca prin tufișuri, se pierduse, de ieri, de restul turmei. Am aflat, în câteva minute, că nu-i cumpără nime’ boul de 700 de kile, că i-a oferit cineva 6 lei pe kil da nu îl dă, că stă singur in “cocioaba aia”, că nu mușcă “deloc” câinele, că toată pășunea pe care își desfășura activitatea e parcelată și cumpărată de “patroni” care vor face vile, de la anul. Și că i s-a pierdut vaca. De fapt îi venise vremea să nască si își găsise loc într-un tufiș. Peste 10 minute de la prima întâlnire m-a strigat că a găsit vaca, născuse. De fapt câinele o găsise”, a relatat scurt, dar cuprinzător, Antoniu Bumb.

Văcarul va fi nevoit să se mute din locul în care se află acum din cauza ,, patronilor” care dețin acel lot. Peste câteva luni vor fi ridicate vile și magazine. Văcarul are două variante, ori să se mute ori să se angajeze la patronii orășeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Directorul CSS Viitorul în 2016 nu a reușit să promoveze un examen iar acum ajunge director

Directorul Clubului Sportiv Viitorul Cluj a fost înlocuit de fostul director, care acum patru ani nu promova examenul scris.  Alin-Liviu...

Închide