Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Directorul CSS Viitorul în 2016 nu a reușit să promoveze un examen iar acum ajunge director

Directorul Clubului Sportiv Viitorul Cluj a fost înlocuit de fostul director, care acum patru ani nu promova examenul scris. 

Alin-Liviu Giurgiu, actualul director, la examenul din 2016 a fost declarat ,,respins” obținând doar 31,85 de puncte, la acea vreme Cristina Iurian cu 45 de puncte.

În rândul celor de la CSS Viitorul se zvonește că noul director ar fi fost sprijinit din umbră:  ”La CSS VIITORUL Cluj-Napoca, unde directorul căruia i s-a terminat mandatul a FOST ÎNLOCUIT CU PERSOANA CARE ÎN URMA CU 4 ANI NU A FOST ÎN STARE SA OBTINA PUNCTAJ DE TRECERE LA PROBA SCRISA, dar în schimb este susținut de către dl. Păunescu Alin (angajat în Ministerul Educației și Cercetării și trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență) precum și de dl. Mircia Giurgiu (în PRM 2004-2008, în PDL 2008-2012, actualmente în PSD). Din cate cunosc eu, aceasta persoana numita acum prin decizie ISJ, înainte de 2017, a ocupat postul de director aproape 10 ani numai prin numiri (și numai datorită susținerii din partea acelorași persoane) iar modalitatea lui de conducere a creat de-a lungul timpului nenumărate nemulțumiri în cadrul corpului profesoral și al angajaților clubului”, a relatat sursa citată.

Alin-Liviu Giurgiu actualul director este critica de angajați care spun că acesta nu a primit destule voturi pentru a fi membru în Consiliul de Administrație al CSS Viitorul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Mașină răsturnată între Copăceni și Tureni din cauza zăpezii

Din informațiile transmise de autorități se pare că un conducător auto a pierdut controlul și a ieșit de pe partea...

Închide