Ultima actualizare: 3.5.2022
Naţionale

Marian Godină despre protestele polițiștilor,,„Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult”

Polițistul Maria Godină a dezvăluit pe facebook ce salariu primește lunar în cadrul Poliției Române. În 2017 acesta primea doar în jur de 3.000 lei. Acesta consideră că este rușinos cea ce fac polițiștii acum în contextul în care alții și-au pierdut salariile din cauza pandemiei.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Godină, citat de adevarul.ro.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani.

„Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină. Totodată, acesta a precizat că nu participa la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor.

„Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai afirmat poliţistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO. Jandarm condamnat pentru trafic de cocaină. Câștiga zeci de mii de euro!

Jandarm condamnat pentru trafic de cocaină. Un tânăr din Braşov a primit o pedeapsă aspră cu închisoarea după ce a...

Închide