Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

FOTO. Jandarm condamnat pentru trafic de cocaină. Câștiga zeci de mii de euro!

Jandarm condamnat pentru trafic de cocaină. Un tânăr din Braşov a primit o pedeapsă aspră cu închisoarea după ce a fost găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc, Brasov.net.

În cursul anchetei, procurorii au descoperit că jandarmul măsluia cocaina, adăugând îndulcitor alimentar, pentru a obține o cantitate mai mare și, evident, să câștige mai mulți bani.

În luna Decembrie 2018 Procurorii DIICOT l-au surprins în flagrant pe Gavriluț Ovidiu în timp ce ridica de la un colet livrat prin intermediul unei firme de transport internațional.

Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate într-un ambalaj de patiserie, 70 de grame de cocaină fără aditivi, valoarea de piață a acesteia fiind estimată la suma de 15.000 de euro. Gavriluț Ovidiu era subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov de doar o lună, iar la comiterea faptei avea doar 20 de ani.

Sursa: Brasov.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Poliția a sancționat ștrandul de la Mihăieni din județul Satu Mare cu o amendă de 2.000 de lei

La un ștrand din județul Satu Mare ieri lumea se înghesuia în bazine. Astăzi 03.01.2021, polițiștii au luat atitudine și...

Închide