Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Nuc scos la vânzare cu 2.000 de euro. Oamenii sunt revoltați

Un bărbat din județul Cluj, a scos la vânzare un nuc cu suma de 2000€. Copacul a fost scos la vânzare pentru lemne de foc, imediat oamenii au devenit revoltați pe grupul de facebook unde a apărut anunțul.

Conform legii, Nucul este o specie de pom protejată de lege în momentul de faţă. Astfel, persoanele fizice sau juridice care au nuci pe proprietate şi vor să-i taie sunt obligate să ceară o autorizaţie, pentru obţinerea căreia trebuie îndeplinite anumite condiţii. Legea pomiculturii nr. 348/2003. Potrivit acestui act normativ, tăierea nucilor răzleţi, indiferent de proprietar, se face în baza unei autorizaţii.

În cazul în care acest proprietar nu are autorizație, riscă să primească o amendă între 5000 și 10.000 de lei. Oamenii au fost revoltați pe bărbatul care încearcă să vândă copacul, unii oameni au și făcut mișto de clujean:

,,eu te-as baga la pușcărie pentru asta”

,,Se vede pe poza ta de la profil că nu ești cu acte in regula, ești dus rău
Unde … ai văzut tu așa ceva măi nene ??? Tu ești disperat rău de bani sau ce-i cu tine, îi plin de ăștia pe facebook, decât să postați aiurea mai bine dormit aiurea !!”
,,Nu mai visa la mii de euro căci ce se vede în poză abia merge ca lemn de foc în caz că primești autorizație de tăiere, în nici un caz la mobilier.”
,,Îl dai la schimb cu Golf 4 ?”
Sursă: Piata Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE&FOTO. Accident în zona Iulius Mall. Mașină răsturnată pe șosea

Un accident rutier spectaculos a avut loc, în această seară, pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca. O mașină s-a...

Închide