Ultima actualizare: azi, 10:08
Câmpia Turzii accident excavator
Locale

Vis spulberat. Dorel mort de beat a lovit o fată cu lama excavatorului

Un bărbat din Câmpia Turzii s-a urcat beat la volanul excavatorului și a lovit o tânără, care se afla în fața casei. Impactul a fost atât de violent, încât tânăra s-a ales cu bazinul fisurat, iar acum nu va mai putea deveni asistentă medicală în cadrul armatei.

Dorel din Câmpia Turzii s-a urcat beat la volanul unui excavator și a lovit o tânără care se afla în fața casei. Tânără va fi nevoită să stea imobilizată în pat 3 luni astfel ratând și probele sportive pentru a deveni asistentă medicală în cadrul armatei.

Dorel Ciucaș, avea carnetul de conducere categoria B suspendat tot din cauza alcoolului, iar pentru un astfel de utilaj nici măcar nu avea unul.

Parinții fetei au povestit ce s-a întâmplat cu exactitate pentru observatornews.ro.

Am ieşit din curte, am văzut că vine utilajul. Iniţial, am zis că nu deschid uşa ca să nu lovească cumva uşa. Când a ajuns în dreptul meu, am văzut că virează brusc stânga. În momentul acela nu am mai putut să reacţionez nicicum“, a declarat Monica, conform observatornews.ro.

Cam după vreo 2-3 minute mă sună şi zice: tată, ieşi afară. M-a lovit un utilaj. Şi când am ieşit afară, era căzută jos, maşina era lovită şi am încercat să o ridic“, spune tatăl fetei.

Şoferul o ţinea sus şi tare: hai dom’le să ne înţelegem că plătesc cât ziceţi. În momentele alea va daţi seama că n-am mai… Iti vezi tu copilul aproape zdrobit”, afirmă tatăl Monicăi.

Reprezentantul firma unde lucrează Dorel a spus că a mai avut probleme de acest gen ”dar când e la lucru face cât patru. Îmi pare rău o dată pentru el că o s-o încurce, îmi pare rău pentru mine”.

Firma la care lucrează acest Dorel, nu au arătat nicio urmă de regret față de fata de 25 de ani care va fi imobilizată la pat pentru următoarele luni.

Sursă: Observatornews.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nuc scos la vânzare cu 2.000 de euro. Oamenii sunt revoltați

Un bărbat din județul Cluj, a scos la vânzare un nuc cu suma de 2000€. Copacul a fost scos la...

Închide