Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Poliția a fost invitatul surpriză la o petrecere din Gheorgheni. Au fost amendați 27 de tineri

Vineri seara, polițiștii din municipiul Cluj-Napoca au oprit o petrecere în cartierul Gheorgheni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la turburarea liniștii publice, iar la ora 22:20 au oprit petrecerea.

Ajunși la petrecere au descoperit 27 de persoane, organizatorul fiind un băiat de 18 ani. Au fost împărțite amenzi în valoare de 19.500 de lei.

,,În cursul serii, în jurul orei 22:20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizati cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, dintr-un imobil situat în cartierul Gheorgheni.

Efectivele de polițiști și jandarmi au intervenit la adresa indicată și au identificat in interior 27 de persoane, printre care și un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, organizator al evenimentului privat.

Toate persoanele au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 55/2020 și 61/1991R, cu amenzi în valoare totală de 19.500 de lei.

De asemenea, sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, transmis ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Coadă la catedrala greco-catolică! Oamenii își iau rămas bun de la PS Crihălmeanu

S-a format o coadă mare, în această seară, la catedrala greco-catolică din Cluj-Napoca Schimbarea la Față. Oamenii au mers să...

Închide