Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Pieton lovit pe trecerea de pietoni în localitatea Baciu

Pieton lovit pe trecerea de pieton în localitatea Baciu. Accidentul a avut loc în data de 6 ianuarie 2021 în jurul orei 20:00.

,,La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, s-a produs un accident rutier pe DN1F E81, în localitatea Baciu. Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Aghireşu, care se deplasa pe DN1F E81, din direcţia Cluj-Napoca spre Zalău, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Baciu, care în calitate de pieton, se afla angajat în traversarea străzii. În urma evenimentului, bărbatul de 49 de ani, a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijilor de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, conform ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 404 persoane infectate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistate 404 persoane infectate cu coronavirus. Efective angrenate (polițiști,...

Închide