Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Accidentul rutier mortal de pe strada Fabricii, surprins de o cameră

Accidentul rutier mortal de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca, petrecut în această seară, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Așa cum au transmis și autoritățile și cum se vede pe imaginile surprinse de camera de supraveghere, bătrânul de 73 de ani traversează drumul printr-un loc nepermis și este lovit din plin de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

,,Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați în jurul orei 20.40, să intervină la un accident de circulație produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părții carosabile.

În urma evenimentului, bărbatul de 73 de ani a decedat. Testarea conducătorului cu aparatul etilotest a indicat un rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj în cursul zilei de ieri.

ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE! Cod galben de ceață în județul Cluj. Vizibilitate sub 50 de metri

ANM a transmis în această dimineață o avertizare de Cod galben de ceață, valabilă în opt județe din România, printre...

Închide