Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Arafat spulberă vise. Se va mai ține UNTOLD 2021?

Raed Arafat spulberă visele tuturor. Acesta a declarat pentru Antena 3 că sunt mari șanse ca festivalurile precum UNTOLD sau ELECTRIC CASTLE să nu aibă loc din cauza pandemiei de coronavirus.

Directorul de comunicare al festivalurilor UNTOLD și NERVERSEA, Edy Chereji, spune că este nemulțumit de declarațiile lui Raed Arafat care a spus la o emisiune TV că nici anul acesta nu vor putea permite organizarea marilor evenimente.

„Personal, mă îngrijorează declarația dlui Arafat, de aseară de la Digi24, deoarece mă întreb dacă dumnealui chiar înțelege cum funcționează sectorul cultural și industria de evenimente, cum este afectat întregul lanț valoric al industriei și care sunt efectele economice ale încă unui an de pauza, dacă nici măcar nu se încearcă găsirea unor soluții pentru restaurarea acestei industrii. Prin reluarea evenimentelor nu se doreste imbogatirea organizatorilor, ci se doreste reluarea unei activitati economice care implica zeci de mii de oameni, de la organizatori la artisti, la tehnicieni, la transportatori, la spatii de evenimente etc, majoritatea oameni care NU AU AVUT ACTIVITATE DE 1 AN!”, a scris Edy Chereji pe facebook.

Raed Arafat a făcut referire la acest mesaj într-o emisiune la Antena 3 spunând că:

,, Și imediat a ieșit să comenteze unu de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie. Aşa e. Mă pricep mai mult la medicină. Au început să anunţe deja vânzarea de bilete. Şi noi nici nu ştim cum o să fie la vară. Şi o să ajungem la situaţia în care o să fie discuţii, o să fie scandal. ‘Cine o să-i despăgubească pe cei care au cumpărat bilete?’

Nu se știe cu exactitate care va fi viitorul festivalurilor.

,,Pe partea de concerte şi festivaluri mari, credeţi-mă că nu ştim (când vor putea fi reluate). Pe partea de industrie, încercăm să menţinem un echilibru: se redeschid restaurante, se închid dacă rata de infectare cerşte, se fac controale ca să se respecte regulile. Inclusiv cei din HoReCa ne spun: ‘mergeţi şi amendaţi-i pe cei care nu respectă regulile, pentru că nu vrem să fim forţaţi să închidem cu toţii”, Arafat declară că organizatorii unor festivaluri precum UNTOLD, ar trebui să avertizeze lumea despre faptul că există posibilitatea să nu aibă loc evenimentul.

Arafat îi sfătuiește pe cei care organizează astfel de evenimente să își ia o firmă de asigurare.

,,Îţi iei o firmă de asigurare. Poţi face afaceri (în domeniul festivalurilor şi concertelor) dar asigură-ţi afacerea. S-ar putea să coste scump. Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă se ajunge la anulare, eşti asigurat. Nimeni nu poate garanta, acum, că aceste festivaluri pot avea loc. Sunt trei-patru festivaluri care se fac într-un an, despre care nu putem spune, în acest moment, dacă se vor ţine”, a insistat Raed Arafat în cadrul emisiunii Subiectiv”, a declarat Raed Arafat pentru Antena 3.

SURSĂ: ANTENA 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VEȘTI BUNE! De marți se deschid cafenelele, restaurantele și cinematografele din Cluj-Napoca

Vești bune, restaurantele, cinematografele, cafenelele, instituțiile de cultură de mâine vor funcționa la o capacitate de maxim 30%. Acest lucru...

Închide