Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Persoanele care nu au certificatul verde nu se vor putea caza la hoteluri

Persoanele care nu dețin certificatul verde nu se vor putea caza în hoteluri și pensiuni , potrivit hotărârii aprobate vineri de CNSU. Raed Arafat, îi îndeamnă pe români să stea acasă.

Și la unitățile de cazare vor trebui să fie prezentate certificatele verzi, inclusiv la hoteluri. Nu ai certificat de vaccinat sau trecut prin boală, nu ai cum să te cazezi la hotel. Acest lucru cred că este aplicat în foarte multe țări din Europa. Nu suntem singurii care aplicăm aceste reguli la acest moment”, a spus Raed Arafat.

Se propune ca accesul la toate activitățile și evenimentele organizate în perioada de 30 de zile pentru care se propun măsurile din prezenta hotărâre, precum și accesul în cadrul centrelor comerciale, unităților de cazare, restaurantelor, cafenelelor sau altor unități de alimentație publică în care se pot consuma produse alimentare sau băuturi alcoolice sau nealcoolice comercializate, să fie permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală și care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Cerșetor bătut de polițiștii locali din Cluj-Napoca iar mai apoi mituit

Un bărbat fără adăpost bătut de polițiștii locali din Cluj-Napoca până i-au rupt mână, mai apoi l-au abandonat la ieșirea...

Închide