Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Avocat clujean salvat de la moarte de un medic aflat în timpul liber

Ciprian Păun, un avocat clujean a fost salvat de către un medic aflat în timpul liber. Avocatul a suferit un stop cardio-respirator după ce a căzut într-un pârâu din zona de munte al județului Bistrița-Năsăud. 
Totul s-a întâmplat în zona Izvorul Zânelor, din localitatea Miță, în apropierea lacului de acumulare Colibița. Bărbatul a fost scos din apă în stare de inconștiență dar din fericire, medicul aflat în zonă a reușit să îi acorde primul ajutor în timp util.
„Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardio-respirator, după câteva minute de aplicare a protocolului”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.
Ciprian a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și a fost pregătit să fie transportat cu elicopterul la un spital de specialitate din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul era în stare de hipotermie însă conștient.
A transmis un mesaj de mulțumire.
,,Dragi prieteni ,
Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!”, a transmis Ciprian Păun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. TIR cu încărcătură specială, într-un şanţ pe DN 1C. Trafic restricţionat!

Un TIR cu o încărcătură specială foarte grea a deparat pe DN 1C Satu Mare - Baia Mare, traficul fiind...

Închide